Iedere jongere heeft een talent

Voor veel jeugdzorginstellingen en gemeenten is dit een belangrijk vertrekpunt. ‘Wij spreken jongeren aan op hun talent’ – is een veel gehoorde visie. Het is natuurlijk een open deur: Jongeren bereiken méér met hun leven als ze zich ontwikkelen op gebieden waarin ze zelf geïnteresseerd zijn en talent voor hebben. Maar hoe spreek je dit talent aan in de praktijk?

WHISE ontwikkelt, verheldert en adviseert. Zo komen we tot vernieuwende, aansprekende en concrete oplossingen om waarde voor clienten en inwoners te vergroten. Onze missie is dat zorg- en overheidsorganisaties meer impact en waarde voor cliënten, inwoners, medewerkers en omgeving weten te creëren. Dat zij lef tonen en willen vernieuwen. Zij streven naar resultaat en volharden in de dingen die zij doen.

Na gesprekken met jeugdzorg- en onderwijs-specialisten, Special Heroes en niet te vergeten de jongeren zelf hebben we een programma geschreven waarbij Sport P.A.’s vaardigheden leren die van pas komen bij hun behandeling, weg naar de arbeidsmarkt en vervolgonderwijs. En dat allemaal binnen de veilige omgeving van hun eigen school of instelling.